23 jul 2008, 22:12

мини стихче 

  Poesía
642 0 2

миниатюра # 1 

 

 

   Слушам, но не чувам нищо,

   гледам, но нищо не виждам.

   Нима сляпа съм, или глуха,

   или покрай мен няма нищо?

   Не, просто това, което е тука,

   да чуя и видя не искам...

© Виолета Златарева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??