23 июл. 2008 г., 22:12

мини стихче 

  Поэзия
638 0 2

миниатюра # 1 

 

 

   Слушам, но не чувам нищо,

   гледам, но нищо не виждам.

   Нима сляпа съм, или глуха,

   или покрай мен няма нищо?

   Не, просто това, което е тука,

   да чуя и видя не искам...

© Виолета Златарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??