23.07.2008 г., 22:12 ч.

мини стихче 

  Поезия
637 0 2

миниатюра # 1 

 

 

   Слушам, но не чувам нищо,

   гледам, но нищо не виждам.

   Нима сляпа съм, или глуха,

   или покрай мен няма нищо?

   Не, просто това, което е тука,

   да чуя и видя не искам...

© Виолета Златарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??