Остани!
Твоят дом е сърцето ми.
Остани!
Ще те топлят ръцете ми.
Остани!
Аз съм твойто спасение.
Остани
ти завинаги с мене!
***
Онемяха телефони.
Онемяха думи и мечти.
Всичко край мене за миг онемя.
Онемяла аз.
Онемял и ти.
Вече ще мълчим.
Изненада! Онемяха...
А дори и не заплаках.
***
Утре... Обеща ми утре.
И ще чакам утре цяла нощ.
Обеща ми "утре... и аз..."
Дано дойде утре за нас.
***
От вино и любов
и двамата пияни
не мислим нито миг
това, което правим.
Защо да плащам аз,
вината ми каква е?
Тъгувам и скърбя.
Сама! И тихо страдам.
***
Толкова се смях по телефона.
Смях се и за глупости дори.
Цяла нощ сега се питам, моля -
няма ли да спрат тези сълзи.
© Роза Василева Todos los derechos reservados