21 feb 2012, 15:34

миниатюри 

  Poesía » De amor
513 0 1

Толкова искам с теб да танцувам.

Толкова, толкова искам.

Тиха ще бъда, прилична,

ако със тебе танцувам.

Няма да съм луда,

няма да съм щура.

Ще бъда кротка и различна.

И няма да личи, че те обичам.

 

 

 

***

Искам!

Утрото усмихнато да бъда искам.

Искам слънчев ден да съм за теб.

Твоя вечер аз да съм притихнала.

Искам сън да съм ти лек.

Искам празник мой да си в неделите.

Искам с мене да танцуваш ти.

Много ли това ти струва,

или много искам аз? Кажи!

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??