Толкова искам с теб да танцувам.
Толкова, толкова искам.
Тиха ще бъда, прилична,
ако със тебе танцувам.
Няма да съм луда,
няма да съм щура.
Ще бъда кротка и различна.
И няма да личи, че те обичам.
***
Искам!
Утрото усмихнато да бъда искам.
Искам слънчев ден да съм за теб.
Твоя вечер аз да съм притихнала.
Искам сън да съм ти лек.
Искам празник мой да си в неделите.
Искам с мене да танцуваш ти.
Много ли това ти струва,
или много искам аз? Кажи!
© Роза Василева All rights reserved.