28 mar 2012, 10:42

Миниатюри 

  Poesía » De amor
484 0 2

Думичка за мен 

да бе написал

исках.

С тебе да танцувам

исках.

И да беше ме обичал

исках.

Исках,  но дали успях?

Плашеше те любовта ми, 

от  любов ли се боиш? 

Но какво тогава търсиш,

все нанякъде вървиш...

Аз обсебвам, ала давам! 

Неразбрана ще остана.

Неразгадан оставаш ти.

 

***

Подир тебе

 

Отиде си...

И всичко хукна подир тебе.

В сълзи оставам заслепена,

с изгаряща  дълбока болка.

Една тъга във мен остана.

Една раздираща тревога.

Една крещяща в мене рана...

Без теб не мога!

Не, без теб не мога! 

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??