17 nov 2011, 9:51

Миниатюри 

  Poesía » De amor
543 0 4

Боже, колко ми е трябвало...
Часове стоя унесена
и с усмивка си припявам
дълго закъсняла песен


***

Докосна ме ръката ти,
"... погали се, погали се..."
Но аз стоя в мълчание,
забравила какво е нежност.


***

Будна съм. Ала сънувам.
В мислите съм се притиснала.
И танцувам, и танцувам
танца на една измислица.

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??