О т р а ж е н и е
_________________
Дъжд. Слънце. И дъга...
Седем цвята.
На асфалта малка локва.
И един крак,
който счупи дъгата.
Н а б а щ а м и
______________________
Пепелник. Чадър. Вратовръзка.
И Джени в цъфналата ръж.
Тежка орис да си мъж.
Н а с т р о е н и е
_______________________
Вишнов цвят,
надвесен над поточе бистро.
Ухание на алабастър.
Тишина...
Ранената тигрица кърми.
С ъ з е р ц а н и е
_______________________
Да виждаш как
растат камъните.
И разцъфтяват с
ухание на гранит...
Очи, обърнати навътре.
Т а т е в а п е д а г о г и к а
_____________________________
Том дебел - "Шогун".
За някакви японски самураи.
А навън -
пролетно разцъфтяло кокиче.
Разплакани очи на момиче.
Александра БОРДЖИЕВА на 13 г.
© Виктор Борджиев Todos los derechos reservados
И двамата не сме очаквали толкова добри думи...
Здравейте!!!