*мое*
моето
нищо
и никакво
нищо
е мое
----------------------------
*пук!*
детето в мене гони
спомени
сапунени балони
----------------------------
***
раче
в ръката ми
крачи...
...щипчица
-----------------------------
*лукс*
вегетарианството
и постите
са скъпи
удоволствия
-----------------------------
***
случайно честен
частен случай
------------------------------
***
понякога не те обичам
обичам те
повече
от всякога
-------------------------------
***
...за Бога,
обичаш ли ме,
по дяволите...
-------------------------------
***
да избледнееш до пълен контраст...
май това прави обичният живот със нас...
-------------------------------
© Северина Даниелова Todos los derechos reservados