ГЕРБ да прави гафове не спира.
Дадоха ги в "Господари на ефира".
Бойко, банкянският слон,
министър си намери на разклон.
Чу се звук чудесен
от една прекрасна песен -
"Усмивката" - "Трамвай номер пет".
Изпяха я на министъра клет.
© Георги Todos los derechos reservados