25 июн. 2010 г., 14:20

Министър Борисова 2 

  Поэзия » Гражданская
580 0 0

ГЕРБ да прави гафове не спира.

Дадоха ги в "Господари на ефира".

Бойко, банкянският слон,

министър си намери на разклон.

 

Чу се звук чудесен

от една прекрасна песен -

"Усмивката" - "Трамвай номер пет".

Изпяха я на министъра клет.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??