5 jul 2010, 10:23

Минута или две 

  Poesía
550 0 0

Стоя и плача, заспивам и се смея...

броя минутите - една те имам, две те губя.

С целувка те обричам да си вечно мой,

със стон, от гордост породен... те губя.

Разкъсвам се и проклинам този стон,

заклевам се да не повторя този ден!

 

 

За миг ме отблъскваш и изричаш "няма свят за двама -

не искам в този свят да си до мен".

Връщам се в моя ад на самотата.

Изчаквам примирено да отмине бурята,

да изсъхне сълзата.

В мрака се подава ръка, нещо блещука,

в нея съзирам душата ти...

събирам сили само за сърдечно "благодаря"!

© Красинка кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??