Да няма война, да няма война!
Да се борят всички деца за Мира!
Мир да има, Мир да има за любимата родина!
Да се борят всички деца по света!
Мир да има на България,
Мир да има на света
за любимите деца!
1991
© Хел Todos los derechos reservados