22 jul 2008, 13:55

МиРистерството 

  Poesía
439 0 7

 

 

 

На четвъртия етаж

четвъртити хора

отлагат смисъла

за другия четвъртък

който няма как

да настъпи

преди да ги сритат

по кокалчетата

защото иначе

няма да пуснат

кокала

нищо че е

оглозган

те си го стискат

стискат се

все повече

и повече

на никого

не пускат

но нищо

все някой

ще се изпусне

то и без това

си мирише

добре че някои

се сещат

и си напускат.

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??