МИША
Миша малка сладурана
на мама сивата писана
мекичка си като кадифенце
като мъничко мишленце.
Мама много те обича
цял ден след тебе тича
но за беля пак избяга в снега.
Млякото ти събори
нека мама само си дърдори
и напук на всички
пак ще правя пакости и белички.
© Галина Бърдарова Todos los derechos reservados