12.10.2013 г., 16:15 ч.  

Миша 

  Поезия » За деца
441 0 0

                                          

                                                          МИША

                             

                                            Миша малка сладурана

                                            на мама сивата писана

                                            мекичка си като кадифенце

                                            като мъничко мишленце.

 

                                            Мама много те обича

                                            цял ден след тебе тича

                                            но за беля пак избяга в снега.

 

                                            Млякото ти събори

                                            нека мама само си дърдори

                                            и напук на всички

                                            пак ще правя пакости и белички.

© Галина Бърдарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??