20 jun 2009, 12:36

Мишена 

  Poesía
616 0 6

Заключи ме

в най-скритото

кътче на

сърцето си!

Загради ме

със молив

във кръгче!

Залепи ме

със тиксо!

И, ако искаш,

с хикс

ме маркирай.

... Защото,

знаеш ли, че съм

следващата

мишена

на Амур

на стрелата...?

Внимавай обаче!

Пази ме!

Защото

мръдна ли -

отиде ти

сърцето!

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??