17 may 2009, 22:00

Мисли мои... 

  Poesía » Otra
886 1 19

Мисли мои - реки разпилени

по безкрайната вяра - шир,

с водопади пенливи - съмнения

и поточета от лъжи...

 

Чувства мои - уплашени птици

със ранени от разум криле,

с разширени надежди - зеници

полетяли незнайно къде...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??