May 17, 2009, 10:00 PM

Мисли мои... 

  Poetry » Other
879 1 19

Мисли мои - реки разпилени

по безкрайната вяра - шир,

с водопади пенливи - съмнения

и поточета от лъжи...

 

Чувства мои - уплашени птици

със ранени от разум криле,

с разширени надежди - зеници

полетяли незнайно къде...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??