23 ago 2006, 11:51

Мисли,съмнения...* 

  Poesía
631 0 5
Пак стоя в стаята позната
и ровя се из мислите си стари.
Наясно е с истината душата,
но пак в океан от спомени се дави.

Всичко знам, верен си ми ти,
но защо тези мисли ме измъчват...
Нима съмнявам се в твоите очи,
сякаш вечно доза грях поръчват.

Опитвам в себе си вината да открия,
но женска интуиция - не лъже!
Мислите си не мога да укрия,
и да се залъгвам може...

Тези мисли прашни, остарели,
ме измъчват и задавам си хилляди въппроси...
Доказват ми чувства побелели,
ти къде си, със кого си...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??