Obra no adecuada para menores de 18 años
"Здравей, кретен - Мислителят ми каза -
В главата ти живея, ма е тясно!...
Под карантина съм, а искам да изляза,
от пълното със глупотиите ти място.
То, бива, може, но такава простотия...
Ти знаеш ли какъв е хаос там?...
Живея в мозъчната ти нечистотия,
за която пример даже ще ти дам...
Ми шетат в мислите ти на ниво, амеба,
развратни помисли на полова основа...
Писна ми, честно, казвам ти го, да го...
Това за моята духовност е окова!
Замислил съм се над нещата от живота -
За демокрацията, или вселената,
и тъкмо умствено доде работя
превземат шашканиите ти сцената...
Например, ето, аз градя вселена,
но изведнъж... звездите стават цици...
Аз мисля мозъчно, при тебе мисли членът!...
Разбра ли ме? Дали разбрал си... трици...
Аз размишлява над духовната любов,
но твойта част за к'во ли мисли куха?
Естествено (нали си дървен философ)
вълнува те единствено... от де ли духа...
И не за вятър става тук въпрос...
Какво ли те вълнува климатът, примат!
Ми, тъп си, ама адски много прос -
В главата ти... е моят личен ад!... "
*****
Така говори ми Мислителят в кратуната,
тъй сякаш няма още 10 други там...
Или поне тъй пише в диагнозата,
но колко са... дори и аз не знам...
17.04.2020
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Мерсаж с ухил 😋🤪😋