Разумът, логиката, мисълта
доведоха човекът до прогрес.
Без нея няма ред в света,
човекът забравя туй днес.
Мисълта събужда хората,
насочва ги по правия път,
пазете живота и природата,
по-добър да стане светът.
И ето я моята вяра -
или разумът ще надделее,
или злото, в човека звяра,
затуй правете всичко с мяра,
изберете - да мрем или живеем!
© Георги Todos los derechos reservados