8 jul 2010, 11:55

Мисълта ни... 

  Poesía
572 0 1

Посивяла и сбръчкана крачи

мисълта ни, злояда и слаба,

по алеите, пълни с тиради

и блуждаеща мнителна вяра.

 

Търси щедрата топла усмивка

в надеждата, спряла в разлъка,

потопена в бездарния смисъл

на злощастната призрачна мъка.

 

В самотата се дави с раздори

оскотяла, без грам маниери,

с песимизъм тя с времето спори,

в притчи злостни, без дъх изнурени.

© Валентин Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз също вярвам в силата на мисълта, позитивна и съзидателна или негативна и разрушителна. Това е вътрешна енергия, която трябва да се научим да владеем. Поздрав!
Propuestas
: ??:??