11 abr 2005, 1:32

Млечен път 

  Poesía
608 0 1

Млечен път –

снежно-бяло шалче

за луната,

изплетено

от нощни светлини

на падащите

в тъмното звезди -

посипани

надежди по земята …

 

© Йоанна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??