Apr 11, 2005, 1:32 AM

Млечен път 

  Poetry
606 0 1

Млечен път –

снежно-бяло шалче

за луната,

изплетено

от нощни светлини

на падащите

в тъмното звезди -

посипани

надежди по земята …

 

© Йоанна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??