6 jun 2010, 17:26

Много или малко 

  Poesía
499 0 1

И лесно истина превръща се в лъжа,

и се объркват чувства - много или малко,

когато, вместо "не" да кажеш, кажеш "да",

то значи си излъгал - много или малко.

 

И лесно чувства топли се превръщат в лед,

и си задаваш после хиляди въпроси,

когато, вместо "да" да кажеш, кажеш "не"

и търсиш отговори после в тихи нощи.

 

Така че, трябва ли, тогава казвай "да",

когато трябва "не" да кажеш, направи го.

Най-важно е да не превръщаш във лъжа

това, което чувстваш и което  имаш.

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??