И лесно истина превръща се в лъжа,
и се объркват чувства - много или малко,
когато, вместо "не" да кажеш, кажеш "да",
то значи си излъгал - много или малко.
И лесно чувства топли се превръщат в лед,
и си задаваш после хиляди въпроси,
когато, вместо "да" да кажеш, кажеш "не"
и търсиш отговори после в тихи нощи.
Така че, трябва ли, тогава казвай "да",
когато трябва "не" да кажеш, направи го.
Най-важно е да не превръщаш във лъжа
това, което чувстваш и което имаш.
© Евгения Калъчева Всички права запазени