11 nov 2009, 0:38

Много шум за нищо 

  Poesía » Parodias
759 0 10

Бременна от забранени чувства,

Любовта ще ражда грях,

Ватикана тежко се пробужда,

а Везувий диша учестено пак.

 

Моралисти, с олимпийски дух,

прескачат сянката на вечния позор,

с бели ризи - клюката разнасят,

а душите им смърдят на пор.

 

Любовта цъфти в скандална роля,

близките мълчат в протестен знак,

Ватикана спешно свиква кворум,

а Везувий готви смъртоносен акт.

 

Любовта отново генерира страсти,

въздухът в очакване трепти,

Господ черпи ангелите с пасти –

Мона Лиза негърче роди.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??