9 dic 2009, 15:18

Много въпроси в един живот 

  Poesía » De amor
385 0 1

Думите убиват или носят
ведрост, радост и надежда.
Очите често ни разкриват
неочаквани усещания или
 до мълчание животът се свежда.
Ако любовта е дошла, а ние
не чувстваме това, ако пък
си е отишла и ние не искаме
да разберем това, ако сме
тъжни и мълчим, ако сме
радостни и не горим...
 Какво е животът тогава - 
пари, интриги и забрава?

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??