Думите убиват или носят
ведрост, радост и надежда.
Очите често ни разкриват
неочаквани усещания или
до мълчание животът се свежда.
Ако любовта е дошла, а ние
не чувстваме това, ако пък
си е отишла и ние не искаме
да разберем това, ако сме
тъжни и мълчим, ако сме
радостни и не горим...
Какво е животът тогава -
пари, интриги и забрава?
© Петя Ченкина Всички права запазени