22 jun 2010, 11:42

Многоточие 

  Poesía » De amor
516 0 0

Многоточие - ти, аз.

Минутите - спрели на пауза.

Вечно приклещен образ.

,,Може би грешим" - ти го каза.

 

Пропаст - аз и ти.

И никой...

Застинала съм, виждаш ли?!?

Викам...

 

Тръпка - ние.

Тръпката през нас минава.

Копнеж и ти,

но нищо не ни остава.

 

Объркани - мислим се за нечии други.

В сън унасяме се рядко.

Сладострастието си познатo губим.

Щастливи сме винаги за кратко.

© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??