7 nov 2010, 21:41

Многоточие... 

  Poesía » Formas orientales
807 0 9

Двоеточие:

подхлъзват се въпроси,

удивителни...

 

Безостатъчно

разделят се чувствата

на не-мислите.

 

Умножават се.

мечти със желания -

многочислени.

 

Многоточие...

Смъртта е само точка

непоискана...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??