Nov 7, 2010, 9:41 PM

Многоточие... 

  Poetry » East forms
801 0 9

Двоеточие:

подхлъзват се въпроси,

удивителни...

 

Безостатъчно

разделят се чувствата

на не-мислите.

 

Умножават се.

мечти със желания -

многочислени.

 

Многоточие...

Смъртта е само точка

непоискана...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??