31 ene 2015, 13:47  

Модерна детска песничка 

  Poesía » De humor
521 0 0

МОДЕРНА ДЕТСКА ПЕСНИЧКА

 

Когато бях чатЪрче,

от сайт на сайт сновях,

безброй задачи вършех

и лайк след лайк редях.

 

Щом пукнеше зората,

пред компа сядах аз

и чатех със тайфата

по цял ден, час след час.

 

А времето бе кратко

и с камерата уеб

си правех селфи сладко,

изпращах го на теб.

© Атанас Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??