МОДЕРНА ДЕТСКА ПЕСНИЧКА
Когато бях чатЪрче,
от сайт на сайт сновях,
безброй задачи вършех
и лайк след лайк редях.
Щом пукнеше зората,
пред компа сядах аз
и чатех със тайфата
по цял ден, час след час.
А времето бе кратко
и с камерата уеб
си правех селфи сладко,
изпращах го на теб.
© Атанас Димитров Всички права запазени