1 jun 2007, 11:34

Мое момче 

  Poesía
1534 0 11
Поляна, осеяна с цветя,
видях в съня си, мое лунно момче!
По нея ти вървеше към мен и
беше така устремен...

В очите ти имаше искрици -
безброй звездици,
запалени свещици,
мое звездно момче!

Мой пламък любовен,
огън горящ, трепет изгарящ,
силен волтаж...
мое огнено момче!

Зората събуди ме,
видях те до мен
(пак така устремен),
докоснах те влюбено,
мой миг споделен...

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??