МОЕТО ИМЕ Е...
Моето име е Грях –
всичко е грешно във мене.
Смел ако бъдеш сега,
до живот ще те гонят демони.
Моето име е Страст!
Виждаш ли как във косите
сплела съм тайни слова
вечно да ме обичаш?
Моето име е Път!
Не е млечен, но стига безкрая.
Готова съм да те поведа…
а ти готов ли си да избягаш?
Моето име е Кръст!
(виждам, че се усмихваш)
Знаеш, че води в смъртта,
но е сигурно, че ще възкръснеш.
Моето име – ЖЕНА
вечно на гибел обрича,
макар че от всяка жена
животът с усмивка наднича.
© Калина Игнатова Todos los derechos reservados
и всичко е събрано в него!
Поздрави Калина!