May 9, 2009, 9:12 AM

Моето име е... 

  Poetry » Other
2784 0 11

МОЕТО ИМЕ Е...

 

Моето име е Грях –

всичко е грешно във мене.

Смел ако бъдеш сега,

до живот ще те гонят демони.

 

Моето име е Страст!

Виждаш ли как във косите

сплела съм тайни слова

вечно да ме обичаш?

 

Моето име е Път!

Не е млечен, но стига безкрая.

Готова съм да те поведа…

а ти готов ли си да избягаш?

 

Моето име е Кръст!

(виждам, че се усмихваш)

Знаеш, че води в смъртта,

но е сигурно, че ще възкръснеш.

 

Моето име – ЖЕНА

вечно на гибел обрича,

макар че от всяка жена

животът с усмивка наднича.

© Калина Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??