Дори живота си така да пропилея...
и шансовете по-добри за мен,
аз искам само с теб да изживея,
до края и последния си ден!
В прегръдките ти топли да се будя...
тъй както с никой никога преди...
Не бих понесла пак да те изгубя!
Завинаги до мене остани!
И грешка да си...
Риска ще поема!
Сърцето ми не ще ти измени...
Защото искам с теб да изживея,
до края и последните си дни!
16 04 2013
за моето мече
© Красимира Касабова Todos los derechos reservados