16.04.2013 г., 22:35 ч.

Моето желание 

  Поезия » Любовна
704 0 1

Дори живота си така да пропилея...

и шансовете по-добри за мен,

аз искам само с теб да изживея,

до края и последния си ден!

 

В прегръдките ти топли да се будя...

тъй както с никой никога преди...

Не бих понесла пак да те изгубя!

Завинаги до мене остани!

 

И грешка да си...

Риска ще поема!

Сърцето ми не ще ти измени...

Защото искам с теб да изживея,

до края и последните си дни!

 

                                  16 04 2013                                                                                                                                                

                                             за моето мече

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??