24 dic 2007, 22:04

Моето коте 

  Poesía
935 0 3
Моето коте сладко
е рижаво и гладко.
Наблюдава те и се готви
върху тебе да подскочи.

Спинка си до мене,
после се закача с мене.
Кокалки яде,
гранулките не ще!

Това е моето коте.
Малко, сладко,
рижаво и гладко.
 
Това е истина. Наистина имам такова коте.

© Елвира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??