24.12.2007 г., 22:04 ч.

Моето коте 

  Поезия
862 0 3
Моето коте сладко
е рижаво и гладко.
Наблюдава те и се готви
върху тебе да подскочи.

Спинка си до мене,
после се закача с мене.
Кокалки яде,
гранулките не ще!

Това е моето коте.
Малко, сладко,
рижаво и гладко.
 
Това е истина. Наистина имам такова коте.

© Елвира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??