19 feb 2015, 22:50

Моето мъничко братче 

  Poesía » Para niños
4321 1 5

Моето братче обичам!

Толкова малко и сладко.

Радва се, пее и тича,

звънко повиква ме "Батко!"


Моето братче обичам!

Скоро ще стане голямо.

Букви ще пише, ще срича

бат-ко, и та-те, и ма-мо!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??