19.02.2015 г., 22:50 ч.

Моето мъничко братче 

  Поезия » За деца
4289 1 5

Моето братче обичам!

Толкова малко и сладко.

Радва се, пее и тича,

звънко повиква ме "Батко!"


Моето братче обичам!

Скоро ще стане голямо.

Букви ще пише, ще срича

бат-ко, и та-те, и ма-мо!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??