18 nov 2013, 18:19  

Моето сърце 

  Poesía » De amor
778 0 0

Моето сърце...


 

Моето сърце…

единствено теб обича,

само то иска „миличка“ да те нарича.

 

Моето сърце…

 от любов към тебe е обзето,

като малко салче насред морето.

 

Моето сърце…

само теб жадува,

за милувките твои бленува.

 

Моето сърце…

все за теб си мисли,

щастливо е само като те види.

 

Моето сърце…

без твоето не може да работи,

моля те, не му позволявай никога да спира.

 

Моето сърце…

без теб умира,

умира, ако не може в тебе да се взира…

 

 

Кристиан Дочев

16.11.2013 г. София

© Кристиан Дочев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??