М О Е Т О В Е Р У Ю
Не мечтай в живота си
летеж
направо, горе в небесата,
защото паднеш ли,
ще разбереш,
че крачка даже не си направил на земята.
Не мечтай в живота си
летеж,
а стъпка здрава и спокойна.
Не трябва
за идеята да мреш,
а да извървиш живота си достойно.
© Желязко Костов Todos los derechos reservados