13.11.2007 г., 7:42 ч.

Моето верую 

  Поезия » Философска
702 0 6
 

 

М О Е Т О   В Е Р У Ю

 

Не мечтай в живота си

летеж

направо, горе в небесата,

защото паднеш ли,

ще разбереш,

че крачка даже не си направил на земята.

 

Не мечтай в живота си

летеж,

а стъпка здрава и спокойна.

Не трябва

за идеята да мреш,

а да извървиш живота си достойно.

 

 

 

 

© Желязко Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??