9 jul 2022, 21:23

Mога аз и боса 

  Poesía » Otra
236 2 5

Коя съм аз? Там някоя. Коя ли?
Ах, колко невъзпитано и пошло!
Подвикват възмутено:  —"По сандали
и чорлава къде се стягаш? Рошло!"

Къде се стягам? Хубав е въроса,
очите ми с цвета са на череши.
Ако ви пречи – мога аз и боса,
а босият не трябва да се реши.

Ох, да, забравих – Бог ви е избирал,
с коприни, маски, кокове и шноли,
но вечер, ако седне на по бира,
е само с рошли – по душа... И голи.

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??