16 abr 2008, 14:14

Мога ли да спра? 

  Poesía » De amor
568 0 3

Когато си отиде любовта,

дори когато всичко свърши,
подай ръка, при мене ти ела,
човек греши, от грешките се учи...
Когато разбереш, че не обичаш мен,

не страдай, а така го приеми,
ще те обичам пак, не ме кори,

а прегърни ме... така по-малко ще боли.
Мога ли да спра да те обичам?
Дори и невъзможна да е любовта,
жива съм, а ти за мен си всичко,
вярата, мечтата, обичта...
Красивото ''обичам те'' - за което
воювах толкова безсънни нощи,
мое бе дори за кратко... но в сърцето мое
още има нещо твое, то ми дава сила,
любовта когато си отива,
трябва да сме силни, много силни -
да сме слаби - просто не, не бива.


                      16.04.2008г.

© Памела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??